Sähköinen kirjanpito & Oma kirjanpitäjä

Etsitkö luotettavaa kirjanpitäjää tai loistavaa kumppania yrityksesi talousasioiden hoitamiseen?

Meiltä saat oman kirjanpitäjän huolehtimaan yrityksesi kirjanpidosta, arvonlisäveroilmoituksista, tilinpäätöksestä ja veroilmoituksesta. Lisäksi oma kirjanpitäjä neuvoo aina tarvittaessa yrityksesi talous- ja veroasioissa. Pidämme erityisen tärkeänä sitä, että jokainen meidän asiakas saa tietoa yrityksensä taloudesta ymmärrettävässä muodossa. Tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Käytännössä yhteistyömme sujuu siten, että toimitat meille kerran kuussa edellisen kuukauden kirjanpitoaineiston eli kuitit, laskut ja tiliotteen eTosite-sovelluksen kautta. eTosite-sovellukseen pääsee niin Mobiilissa kuin koneella. Kirjanpidon lisäksi voit halutessasi sähköistää myös osto- ja myyntilaskut. Ohjelmistona meillä on kotimainen Heeros.

Kaikki asiointi kirjanpitäjän kanssa hoituu sähköisesti: Google Meetsissä, puhelimitse tai sähköpostilla. Näin ollen sijainnilla ei ole väliä. Meillä on asiakkaina eri alojen yrittäjiä ympäri Suomen. Tarvittaessa toki tapaamme myös kasvotusten.

Teetkö kirjanpidon itse? Meiltä saa myös pelkkää neuvontaa esimerkiksi veroilmoituksen täyttämiseen ja tilinpäätöksen tekemiseen.

Kirjanpitopaketin sisältö

Meiltä saat selkeän kirjanpitopaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan:

 • Kirjanpito
 • Tilinpäätös ja tilinpäätöspalaveri
 • Heeroksen kirjanpito-ohjelman kuukausimaksu
 • Heeros Mobiili-sovellus/eTosite, jolla voit lähettää kuitit puhelimella suoraan kirjanpitoon
 • Sähköinen arkisto, jossa voit säilyttää turvallisesti kaikki yrityksesi tärkeät paperit
 • Neuvonta yrityksesi talous- ja veroasiossa
 • Arvonlisäveroilmoitukset vuosittain/neljännesvuosittain/kuukausittain
 • Rajattoman määrän tunnuksia Heeros-sovellukseen.

 

Kirjanpidon hinta: kiinteä tai aikaperusteinen

Mitä kirjanpito maksaa? Meillä voit valita kahden hinnoitteluvaihtoehdon välillä: kiinteä kuukausihinta tai aikaperusteinen.

 

Kiinteä kuukausihinta sisältää kaiken tarvittavan

Kiinteä kuukausihinta perustuu tositemäärään. Tositemäärä saadaan laskemalla yhteen kaikki yrityksen tiliotteen tapahtumat, käteiskuitit sekä muualla kuin yrityksen tiliotteella näkyvät yrityksen toimintaan liittyvät tapahtumat. HUOM! Korttimaksuina, käteismaksuina tai yrityksen oman verkkokaupan kautta tulleesta myynnistä tulee kuitenkin vain yksi tosite kuukaudessa per maksutapa.

Kiinteän kuukausihinnan plussat:

 • Kuukausihinta pysyy samana ellei keskimääräiseen tositemäärään tule huomattavia muutoksia, mikä helpottaa taloudellista suunnittelua. 
 • Ei isoa laskua kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä
 • Ei hankalaa kuukausittaista hinnan vaihtelua 

 

Aikaperusteinen kirjanpito

Voimme tehdä kirjanpitosi myös aikaperusteisesti. Tällöin maksat vain ajasta, joka on mennyt kirjanpidon tekemiseen ja Heeros-ohjelman kuukausimaksun. Tämä vaihtoehto soveltuu erityisesti pienille sivutoimisille yrittäjille.

Aikaperusteisen hinnoittelun plussat:

 • Kirjanpitokustannukset joustavat yrityksesi toiminnan mukana

 

Mikäli olet epävarma, kumpi hinnoittelutapa olisi sinulle kannattavampi, Ota yhteyttä! Katsotaan yhdessä, kumpi hinnoitteluvaihtoehto, aikaperusteinen vai kiinteä kuukausihinta, soveltuu tarpeisiisi paremmin.

Suosittelemme lukemaan Mariannan blogi-jutun: Sähköisen kirjanpidon hyödyt.